Forum Tråd

Folk Online

· Gäst Online: 1

· Medlemmar Online: 0

· Alla Medlemmar: 32
· Nyaste Medlem: annika

Logga in

Användar namn

Lösen OrdInte medlem än?
Klicka här För att registrera.

Glömt bort lösenordet?
Begär ett nyttHär.

Skoterträff Långvattnet

NewsVisst kommer ni på Skoterträffen i Långvattnet på lördag den 16 mars mellan kl 11-15.00
Fika, hamburgare, lotteri m,m.
Välkomna

Inställd Tacco

DownloadsHej alla Skotervänner
Tyvärr så blir morgondagens TaccoBuffé i Gräsmyr inställd pga att det är få anmälda.
Vi gör nya försök nästa vinter.

Intressanta Utflyktsmål

Vinterns intressanta utflyktsmål finner ni under fliken program i ovanstående list.
Välkomna efter lederna,

Ledavgift 2013

För endast 200:- bidrar du till bättre leder och bättre skyltning med mera.
Betala 200:- till BG 690-4569
Tack för att du solidariskt hjälper till/ Styrelsen

TaccoBuffé

Skoterträff / Lördagsmys i Gräsmyr Bygdegård
Lördag den 2 mars kl 16-19
Taccobuffé vuxna 100:- barn 50:-
OBS! Anmälan senast 27 februari
0930-70155,70158
Varmt välkomna
PS! Anmälan i sista minuten kan tas emot om plats finns DS!
Ifjol var vi drygt 100 personer, kan vi slå det?

Nya Ledskyltar

Nu är årets skyltleverans klar, det blev ca 250 skyltar i denna sändning.
Monteringen påbörjas de närmaste veckorna och fokuseras på kustområdet och de stora huvudstråken. Det känns jätteskönt att vi fått upp nya stolpar och att skyltarna nu snart är på plats. Vi har en förhoppning att vi de närmaste tre åren ska kunna få in så mycket ledavgifter och sponsormedel att vi kan klara av hela ledsystemet.
Vi ställer en vädjan till er alla Skoteråkare, visst kan vi hjälpas åt att finansiera denna investering genom att solidariskt betala ledavgifterna. Ledavgiften för ett helt år är ju billigare än en tank bränsle. För 2013 är ledavgiften 200:- till BG 690-4569

Skoter Utflyckt till vackra Hörnsjö!

I gårdsbutikens kafé på Åbrånet kan du värma dig vid vedeldat bakugn
och ta en fika.

Vi serverar
*Gårdens egna limousin-hamburgare.
*Hemlagad pytt i panna med hemägg.
*Hembakat fikabröd.
*Varm choklad på äkta komjölk m.m.

Öppet lördagar 12,00 - 16,00

Varmt välkommen

Hej Alla Skoterägare

Hej Alla Skoterägare.
Förra vintern upplevde vi som jobbade med lederna en vinter där sågen alltid måste följa med. Den tunga snön som frös fast på träden gjorde att framför allt Tallen knäcktes som tändstickor. Lederna var på de flesta håll bra underhållna tack vare ett suveränt jobb av alla frivilliga som på olika sätt hjälpte till med ledunderhållet. Nordmalings Skoterklubbs styrelse vill framföra ett jättestort tack till er alla.
Nordmalings Skoterklubb värnar om att vi alla ska få tillgång till ett välutbyggt ledsystem. Tyvärr så är vi bara runt 200 som årligen troget betalar ledavgift, vi har försökt med olika metoder för att öka intresset men kan konstatera att vi inte lyckas nå ut med budskapet. Medlemmar som deltar i underhållet av våra leder har möjlighet att få en viss kostnadsersättning. Ni som känner att ni vill hjälpa till, hör av er. Vi påbörjade det mycket omfattande arbetet med att restaurera skyltningen efter vårt ledsystem under fjolåret, projektet beräknas pågå under de närmaste 3-4 åren och finansieras till stor del med hjälp av sponsring. En eloge till Klas Andersson som på ett föredömligt sätt "raggade" sponsorer och till Peter Classon och Daniel Eriksson som med en enorm arbetsinsats tillsammans med några frivilliga jobbat med röjning, brobyggen och montering av nya stolpar för skyltningen.
I förarbetet med den nya skyltningen så har alla leder mätts, vilket gjorde att vi valde att avvakta med nytryck av lokal skoterledskarta. Kartan kommer att tryckas under denna säsong. Ledkartan över Länet finns tillgänglig.
Ledavgiften är mycket blygsam, för 200 kronor/ säsong får du bättre leder och många aktiviteter. OBS! NSK har bytt till BG Betala gärna till BG 690-4569, men vårt gamla plusgiro fungerar parallellt denna säsong. PS! Glöm ej att ange personnummer och E-postadress. E-postadressen underlättar våra kontakter och sparar pengar i portokostnader.
OBS! Om du betalar ledavgiften före 2013-01-31, så deltar du i utlottning av fina priser vid vårt årsmöte.
Du som troget betalat ledavgiften årligen, hjälp oss genom att informera "nya" skoterägare om vikten av att vi får in avgiften, så att vi har möjlighet att fortsätta underhålla och utveckla lederna.
Följ oss på http://nordmalingsskoterklubb.nu eller Nordmalings skoterklubb på Facebook

Starka Klagomål mot klubben

Starka Klagomål mot klubbenVi i Nordmalingsskoterklubb har fått starka klagomål av bilister som har kört sönder sina bilar p.g.a snövallar, som vi skoterförare har sprutat ut på vägarna runt om i Nordmalingskommun. Därför ber vi alla skoterförare att tänka på att köra lungt över vägkanten så att det inte sprutar ut massor av snö på vägen. MVH Nordmalingsskoterklubb
Render time: 0.03 seconds
467,801 Unika besökare