Forum Tråd

Folk Online

· Gäst Online: 1

· Medlemmar Online: 0

· Alla Medlemmar: 32
· Nyaste Medlem: annika

Logga in

Användar namn

Lösen OrdInte medlem än?
Klicka här För att registrera.

Glömt bort lösenordet?
Begär ett nyttHär.

Medlemsbrev vintern 2018

News Hej alla Skoterentusiaster.
NordmalingsSkoterklubb bildades 1981 och har årligen försökt att uppdatera ledsystemen, dock så har de ekonomiska förutsättningarna varit knappa främst beroende av att bara ett fåtal troget betalar ledavgiften. Alla vill vi ju njuta av fina ledsystem, men många förstår inte att det ligger enormt mycket ideellt arbete och kostnader bakom en fin led.
Under den gångna säsongen så var nog det största jobbet, bron över Aspån som blev nybyggd eftersom den gamla följde med vårfloden och krossades. Tack vare idéellt arbete och sponsormedel från både Kommun, Vindkraftpengar, maskinägare, mfl så klarade vi uppgiften med heder. Bron blev ett ståtligt bygge som huvudled mot Kommungränsen i söder.
Som vanligt så har många idéella krafter arbetat med ledskyltning, materialvård, röjning, brobyggnader och övrigt underhåll på många platser inom Kommunen.
Vi har under åren provat lite olika metoder för att få in ledavgifterna. Ifjol så återgick vi till att skicka ut medlemsbreven i brevlådorna tillsammans med SMS, Facebook, hemsidan samt skyltar efter lederna med påminnelse om ledavgiften.
Trots detta lyckades vi enbart få 119 st av totalt 1492 registrerade Skotrars ägare att betala ledavgiften, vilket måste anses vara rent bedrövligt.
Har du idéer om hur vi ska lyckas få fler att erlägga ledavgift, så välkommen att kontakta någon av oss i styrelsen
Ledavgiften är fortfarande mycket blygsam, för 250 kronor/ säsong säkrar du tillgång till bättre leder och en del övriga aktiviteter. Betala till BG 690-4569 PS! Glöm ej att ange namn och adress, samt gärna E-postadress eller mobilnummer. Du kan även Swisha 250 kronor till 1236449037 och ange dina kontaktuppgifter. Du som betalar ledavgiften deltar i utlottning av priser vid årsmötet.
De senaste snöfattiga vintrarna har medfört flera inställda aktiviteter, så kolla alltid aktuellt program på hemsidan och Facebook. Vi kommer att skicka ut programförslag tillsammans med utskicket av Ledbevis.
Följ oss på http://nordmalingsskoterklubb.nu eller Nordmalingsskoterklubb på Facebook.
Visst vill du ha kvar ledsystemen, bidra då med ledavgiften/ Styrelsen

Kommentera

inga komentarer har lagts till.

Skriv Kommentar

Logga in för att skriva en kommentar.

Röstning

Röstning är endast för meddlemmar.

Snälla login or register to vote.

Inga röstningar har lagts till.
Render time: 0.01 seconds
467,803 Unika besökare