Forum Tråd

Folk Online

· Gäst Online: 1

· Medlemmar Online: 0

· Alla Medlemmar: 32
· Nyaste Medlem: annika

Logga in

Användar namn

Lösen OrdInte medlem än?
Klicka här För att registrera.

Glömt bort lösenordet?
Begär ett nyttHär.

Skoter Utflyckt till vackra Hörnsjö!

I gårdsbutikens kafé på Åbrånet kan du värma dig vid vedeldat bakugn
och ta en fika.

Vi serverar
*Gårdens egna limousin-hamburgare.
*Hemlagad pytt i panna med hemägg.
*Hembakat fikabröd.
*Varm choklad på äkta komjölk m.m.

Öppet lördagar 12,00 - 16,00

Varmt välkommen

Hej Alla Skoterägare

Hej Alla Skoterägare.
Förra vintern upplevde vi som jobbade med lederna en vinter där sågen alltid måste följa med. Den tunga snön som frös fast på träden gjorde att framför allt Tallen knäcktes som tändstickor. Lederna var på de flesta håll bra underhållna tack vare ett suveränt jobb av alla frivilliga som på olika sätt hjälpte till med ledunderhållet. Nordmalings Skoterklubbs styrelse vill framföra ett jättestort tack till er alla.
Nordmalings Skoterklubb värnar om att vi alla ska få tillgång till ett välutbyggt ledsystem. Tyvärr så är vi bara runt 200 som årligen troget betalar ledavgift, vi har försökt med olika metoder för att öka intresset men kan konstatera att vi inte lyckas nå ut med budskapet. Medlemmar som deltar i underhållet av våra leder har möjlighet att få en viss kostnadsersättning. Ni som känner att ni vill hjälpa till, hör av er. Vi påbörjade det mycket omfattande arbetet med att restaurera skyltningen efter vårt ledsystem under fjolåret, projektet beräknas pågå under de närmaste 3-4 åren och finansieras till stor del med hjälp av sponsring. En eloge till Klas Andersson som på ett föredömligt sätt "raggade" sponsorer och till Peter Classon och Daniel Eriksson som med en enorm arbetsinsats tillsammans med några frivilliga jobbat med röjning, brobyggen och montering av nya stolpar för skyltningen.
I förarbetet med den nya skyltningen så har alla leder mätts, vilket gjorde att vi valde att avvakta med nytryck av lokal skoterledskarta. Kartan kommer att tryckas under denna säsong. Ledkartan över Länet finns tillgänglig.
Ledavgiften är mycket blygsam, för 200 kronor/ säsong får du bättre leder och många aktiviteter. OBS! NSK har bytt till BG Betala gärna till BG 690-4569, men vårt gamla plusgiro fungerar parallellt denna säsong. PS! Glöm ej att ange personnummer och E-postadress. E-postadressen underlättar våra kontakter och sparar pengar i portokostnader.
OBS! Om du betalar ledavgiften före 2013-01-31, så deltar du i utlottning av fina priser vid vårt årsmöte.
Du som troget betalat ledavgiften årligen, hjälp oss genom att informera "nya" skoterägare om vikten av att vi får in avgiften, så att vi har möjlighet att fortsätta underhålla och utveckla lederna.
Följ oss på http://nordmalingsskoterklubb.nu eller Nordmalings skoterklubb på Facebook

Starka Klagomål mot klubben

Starka Klagomål mot klubbenVi i Nordmalingsskoterklubb har fått starka klagomål av bilister som har kört sönder sina bilar p.g.a snövallar, som vi skoterförare har sprutat ut på vägarna runt om i Nordmalingskommun. Därför ber vi alla skoterförare att tänka på att köra lungt över vägkanten så att det inte sprutar ut massor av snö på vägen. MVH Nordmalingsskoterklubb
Render time: 0.08 seconds
307,777 Unika besökare